Kan ik u helpen?

"Veel kleinere bedrijven komen er niet aan om hun IT-security op orde te houden. Meestal levert dit geen problemen op tot op het ogenblik dat er iets mis gaat." Wil je weten of jij stappen kan zetten om uw IT-veiligheid naar een hoger niveau te tillen? Spreek me aan. info@dim-pc.be


Dimitri Gesquiere. Met 19 jaar ervaring in de IT-sector heb ik een schat aan kennis opgebouwd. In onze sector is opleiding nooit ver weg. In september 2021 startte ik de tweejarige opleiding Cyber Security Professional aan howest waarvan ik in juni het eerste jaar op dit moment met succes beëindigd heb. Op naar het tweede ;)

Sedert 2022 heb ik mijn focus verlegd naar security. Het viel me op dat in kleinere bedrijven security vaak over het hoofd wordt gezien, waardoor ze kwetsbaarder zijn voor cyberdreigingen dan hun grotere tegenhangers. Maar weet je wat? Ik heb er voor mezelf een missie van gemaakt om dit aan te pakken!

Ik geloof sterk dat zelfs kleine veranderingen grote resultaten kunnen opleveren als het gaat om beveiliging. Daarom werk ik samen met kleinere firma's en home office's om slimme en effectieve maatregelen te implementeren die passen bij hun behoeften en budget. Het is geweldig om te zien hoe met een paar eenvoudige ingrepen enorme verbeteringen kunnen worden bereikt. 

Ps: Ook particulieren zouden trouwens meer over hun "online veiligheid" moeten nadenken.